b0851c2d-7ecb-48c8-9860-a680868ac2cf_636032207500272589.jpg

Book tid hele døgnet alle ugens dage

Du sparer tid og kan booke tid på vores værksted præcis når det
passer  dig, hvis du booker online.

 


Vores forretninger i Odder

Škoda Servicepartner

Se detaljer

Volkswagen Servicepartner

Se detaljer

Velkommen til Ove B. Dirksen A/S

 Ove B. Dirksen A/S er et privatejet, velfunderet familiefirma, der siden 1960 har solgt og serviceret Volkswagen i Skanderborg. I 2022 blev vi Skoda-forhandler med salg og autoriseret service af Skoda biler og vi kan også tilbyde autoriseret service på Audi biler fra 
Dronning Sophies Allé 110 Derudover har vi en afdeling  på Ballevej 6 i Odder,  der servicere Škoda og Volkswagen. Virksomheden drives i dag af tredie generation, Dirk S. Larsen.

Kompromisløs kvalitet og kundeservice

Med en vores biler går du aldrig på kompromis med kvalitet og køreglæde. Tilsvarende går vi aldrig på kompromis med god kundeservice. Hos os vil du finde en uformel atmosfære kombineret med et stort engagement og interesse for dig, din bil og dine behov. Vi har alle én ting til fælles: Vi brænder allesammen for biler og for god kundeservice.

I vores salgsafdeling i Skanderborg og i vores Erhvervsafdeling er vi specialuddannede til at yde dig den bedste rådgivning, så du føler dig tryg, og får opfyldt præcis dine behov, når du skal vælge ny bil. Vores mekanikere bliver til stadighed uddannet, så de kan yde en effektiv og korrekt indsats på vores værksted, hvor de gør brug af moderne værktøj og teknologi. På den måde sikrer vi dig en problemfri hverdag – både når du skal købe din bil, og når du benytter den i dagligdagen.

Velkommen på vores hjemmesider.